Cum folosesti un corset modelator?

1. Corpul dumneavoastra trebuie sa se obisnuiasca cu senzatia de constrictie generata de corsetul modelator. Va recoandam ca la inceput sa purtati modelatorul pentru un timp limitat de 2-4 ore pe zi(in functie de cat simtiti ca este confortabil).
2. Adaugati treptat cate o ora sau doua la programul dumneavoastra pana cand simtiti ca puteti purta corsetul pe toata durata zilei.
3. Odata ce simtiti ca modelatorul nu mai genereaza acea stare de compresie puteti incepe sa utilizati al doilea rand de cleme de prindere.
4. Pe masura ce pierdeti in greutate modelatorul va deveni tot mai confortabil si nu-l veti mai simti atat de strans.
5. Acum puteti alege la un modelator cu o marime mai mica ca parte a regimului dumneavoastra de scadere in greutate.

Cum prelungesti viata corsetului modelator 
Curatare:
Spalati manual modelatorul in apa calduta cu un detergent fara parfum.
Utilizati inalbitor non-clor pentru a indeparta petele dure.
Nu utilizati un uscator pentru uscarea modelatorului. Asezati-l pe o suprafata plana la aer.
Pentru a prelungi durata de viata a modelatorului va recomandam sa alternati modelatoarele in loc sa utilizati acelasi modelator in fiecare zi. Se recomanda achizitionarea a doua modelatoare si utilizarea alternativa a acestora pentru a oferi fiecaruia o perioada de "odihna" dupa purtare si pentru a permite acestora sa-si recapete o parte din elasticitate.

Te rog tine minte
Pentru obtinerea unor rezultate de durata sau permanente, purtarea unui corset modelator trebuie corelata cu o dieta sanatoasa si un exercitiu moderat, regulat.