De ce sa folosesti un corset modelator?

Beneficiile utilizarii unui modelator pentru talie

Incercati sa pierdeti in greutate?

Alimentatia este intotdeauna componenta esentiala din orice plan de pierdere in greutate. Prin comprimarea in siguranta a stomacului, modelatorul pentru talie poate reduce in mod eficient poftele ca urmare a faptului ca organismul se adapteaza la consumarea unor portii mai mici in timpul meselor.

Incercati sa va tonificati musculatura?

Purtarea unui modelator pentru talie in timpul exercitiilor fizice creste transpiratia (ce are un efect de curatare si eliminare a toxinele si impuritatilor) si ajuta procesul de termogeneza al organismului.

Suferi de dureri de spate cauzate de statul pe scaun sau statul in picioare toata ziua?

Imbunatatiti-va postura cu modelatorul pentru talie deoarece ajuta la mentinerea corpului in pozitie verticala. Corsetele modelatoare ii ajuta pe cei care stau in picioare sau asezati perioade indelungate de timp si contribue la eliminarea tensiunii si eventualelor dureri din zona spatelui.

Cum folositi un corset modelator pentru talie?

Corsetele modelatoare pot fi purtate zi de zi pe sub hainele obisnuite sau chiar expuse avand in vedere ca acestea sunt acum la moda si reprezinta o extensie a tinutei dumneavoastra (in special a tinutei sport).

Pentru a purta unul incepeti prin a inchide corsetul incepand cu partea de sus si continuand pana la ultimul element de inchidere din partea de jos. Sistemul de inchidere este de timpul "mos/baba". Pe masura ce coborati trageti ambele parti si fixati-le pe carlig.

Atunci cand utilizati un corset modelator pentru talie trebuie sa permiteti corpului sa se adapteze si sa se simta confortabil cu compresia determinata de acesta. Atunci cand incepeti sa purtati un modelator pentru prima data, va recomandam sa-l utilizati initial pentru perioade mai scurte de timp (aproximativ 2 pana la 4 ore pe zi) pentru a va acomoda cu senzatia. In cele din urma va veti simti confortabil si veti adauga progresiv mai multe ore la programul dumneavoastra de modelare al taliei. Atunci cand modelatorul nu va mai genereaza o senzatie de compresie puteti trece la urmatorul rand de cleme de prindere. Pe parcurusl procesului de scadere in greutate veti incepe sa vedeti si sa simtiti diferenta, deoarece modelatorul va deveni tot mai confortabil si mai putin strans in jurul taliei. Tineti cont de faptul ca formele corpului fiecaruia sunt diferita iar rezultatele nu sunt intotdeauna replicabile.

Cum obtin cele mai bune rezultate cu ajutorul modelatorului?

Va recomandam utilizarea a doua corsete modelatoare pentru talie in cadrul programului dumneavoastra de pierdere in greutate pentru a oferi fiecarui corset o perioada de odihna. Acest lucru va asigura o eficienta maxima in mentinerea fermitatii stomacului. Modelatoarele se pot spala cu apa calda si detergenti non-parfumati, iar petele pot fi indepartate utilizand un agent de inalbire fara clor. Acestea se usuca la aer prin asezarea pe o suprafata plana.

Retineti faptul ca modelatorul pentru talie nu reprezinta o solutie rapida de pierdere in greutate. Pentru a obtine acest lucru trebuie sa va alimentati intr-un mod sanatos si sa efectuati exercitii fizice in mod regulat. Modelatorul este ca un sprijin de-a lungul drumului si obiectivelor corpului dumneavoastra.

Pentru cele mai bune rezultate corelate cu o reducere si o re-modelare permanenta a taliei trebuie să puneti in practica intr-un mod armonios urmatoarele 3 componente:

  1. Purtarea modelatorului pentru talie
  2. O dieta sanatoasa si bine proportionata
  3. Exercitii fizice in mod regulat